Borduren

 

Handdoek geborduurd met logo/afbeelding en naam.

Prijs enkel op aanvraag via info@madebytrieneke.be 


Bij ons kan je allerlei textiel laten borduren, zoals T-shirts, jassen, tassen, dekens, handdoeken,...

Borduren is veel opvallender dan het bedrukken ervan, maar ook bedrukkingen hebben natuurlijk hun kwaliteiten. Wanneer u een ontwerp of logo borduurt op uw kleding, is dat voor altijd

De prijs van borduren is afhankelijk van wat er geborduurd dient te worden (tekst; logo of beide). De grootte, hoe gevuld het logo is, hoeveel kleuren,... is allemaal heel belangrijk voor prijsbepaling.

 

Borduren van tekst:

Voor het borduren van tekst hoeven we geen borduurbestand om te zetten maar kunnen we meteen aan de slag met de ingebouwde lettertypes.

Wil je toch een eigen lettertype gebruiken? Zoek de naam op van het lettertype dat je wenst en we kunnen deze importeren.
De meester lettertypes zijn gratis van het internet te downloaden. Zoek op 'gratis lettertype" of "free fonts".
Voor het importeren van nieuwe lettertypes hoeft u niets extra te betalen.

De aanmaak van een tekst borduurkaart duurt minder lang dan de aanmaak van een logo borduurkaart en is ook goedkoper.

Gebruikt u de mobiele telefoon (tablet of iPhone) gelieve dan geen EMOTICONS toevoegen, dat zijn geen letters. Dus geen hartjes, smileys, of ander dingen toevoegen, deze worden NIET geborduurd.

Namen worden geborduurd zoals u heeft aan gegeven, HOOFDLETTERS en/of kleine letters in de door u gekozen lettertype.
Letters zijn dus Aa t/m Zz en cijfers 1 t/m 0. Een & teken en een - (min)teken voor datum. Punten en komma's. Andere karakters worden NIET geborduurd.

 

Logo borduren:

Wij maken de borduurkaart aan met onze borduursoftware. Het borduurbestand blijft eigendom van ons. Indien jullie ons zelf een borduurbestand kunnen bezorgen, dan blijft de borduurkaart (gezien wet op auteursrecht) eigendom van jullie firma en mag je logo ook door anderen geborduurd worden!

Een logo waarbij we enkel de omtrek lijntjes moeten borduren zal uiteraard goedkoper zijn dan een logo dat vol geborduurd moet worden. Een vol geborduurd logo heeft veel meer steken, duurt langer en de meters garen vliegen er door.

 

We kunnen dus nooit een vaste prijs voorzien voor borduren en zullen elk ontwerp moeten bekijken.

De kost dat er bij borduren altijd bijkomt is de instelkost van een borduurkaart.

Instelkosten borduurkaart:

Tekst: 15 €

Logo omtrek: 25 €

Logo gevuld: 50 €
Dit hoef je uiteraard slechts een keer te betalen.

Eens we de borduurkaart hebben, kunnen we deze herhaaldelijk gebruiken om te borduren. Je betaalt dus een keer de borduurkaart. Of je nu een stuk wilt laten borduren of 100 stuks, vandaag of volgend jaar nog een stuk. Wij houden alle borduurbestanden onbeperkt bij dus je kan volgend jaar opnieuw laten borduren zonder opnieuw de borduurkaart te betalen.

Max borduurformaat momenteel is 20 x 20 cm.

Borduren is een perfect alternatief voor personalisatie van kledij waar bedrukking door textielfolie niet mogelijk is omdat het textiel niet bestand is tegen de hoge temperaturen die het bedrukken vereist, denk maar aan fleece en nylon.

Het resultaat van borduren tov bedrukken is even duurzaam! Je kledij zelf zal echter sneller verslijten dat het borduursel of de bedrukking!

Hoe meer steken, hoe duurder.

Aanleveren van bestanden:
Tekstbestanden hoeven niet aangeleverd te worden. Je bezorgt ons enkel de gewenste tekst en eventueel zelf gewenst lettertype.


Wil je een logo + tekst aanleveren?
Bezorg ze ons dan via info@madebytrieneke.be.

Vermeld ook het lettertype zodat we deze in de beste resolutie kunnen importeren.

Formaat: pdf, vector (ai, eps), jpeg of bmp in zo een hoog mogelijke resolutie.

Aangezien we niet alles op stock hebben is het niet mogelijk dag op dag levering te garanderen.
Ook wordt alles op vraag van de klant gepersonaliseerd en hangt hiervan leveringstijd af.

Indien er meer gewenst is dan een naam te borduren gelieve te mailen naar info@madebytrieneke.be, dan bezorgen wij jullie een persoonlijke prijsofferte.